Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vana Monark'i värskenduskuur

Go down 
3 posters
Mine lehele : Previous  1, 2
AutorTeade
oldmoped
Admin

Postituste arv : 439

vana Monark'i värskenduskuur - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vana Monark'i värskenduskuur   vana Monark'i värskenduskuur - Page 2 Icon_minitimeEsm Mai 03, 2010 9:22 pm

Sain ka mina oma tänase mõnekümnekilomeerise ringi ajal keskjooksu parempoolse kausi kuidagi ennast raamis lahti kerima. Sai tuttvast teeäärde jäänud vanarauaplatsilt 36 mutrivõti otsitud, kauss uuesti kinni pingutatud ja edasi sõidetud. Eks vaatan, kuidas edaspidi käitub. Kui veel nii teeb, siis on ta selles ise süüdi ja saab omale keermeliimi vahele. Samas ei saa kuidagi aru, mis jõud selle seal liikuma ajab ja veel võlli pöörlemisele vastassuunas.
scratch
Tagasi üles Go down
http://www.moped.ee
heeringas

Postituste arv : 120

vana Monark'i värskenduskuur - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vana Monark'i värskenduskuur   vana Monark'i värskenduskuur - Page 2 Icon_minitimeTeis Mai 04, 2010 8:22 am

oldmoped kirjutas:
Samas ei saa kuidagi aru, mis jõud selle seal liikuma ajab ja veel võlli pöörlemisele vastassuunas.
scratch

Haa... Ma ka mõtlesin, et ei tohiks lahti keerata... Aga - keskjooksu laagrikuulid pöörlevad ju väntadele vastassuunas, ehk pikapeale kerivadki laagrikausi lahti. Keermeliim aitas mul ka (keskmise tugevusega).
Tagasi üles Go down

vana Monark'i värskenduskuur
Tagasi üles 
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 2Mine lehele : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» vana ZIF'i värskenduskuur
» vana triibik
» "Vana Jalgratas"
» on üks vana ratas...
» vana Ukraina stiliseerimine